Livrare

Livram in toata Romania. Transportul este contracost si va fi adaugat in cos la finalizarea comenzii. Exceptie fac produsele la care nu se poate adauga transportul. Asta inseamna ca ele pot fi ridicate doar de la magazinele noastre sau parteneri.

Depinde foarte mult din ce zona sunteti. Plasarea comenzii in zile lucratoare pana la ora 14.00 va fi livrata in aceeasi zi, iar ce este plasat dupa ora 14.00 va fi livrat a doua zi. In conditii normale si fara probleme de: adresa gresita, telefon incomplet, negasirea la adresa s.a.m.d. livrarea se efectueaza in 2-3 zile lucratoare. Detaliile de livrare vor fi transmise in mailul de confirmare livrare.

In prezent folosim DPD si Fan Courier, dar si transport local in parteneriat. Aveti posibilitatea sa alegeti la plasarea comenzii cu ce curier doriti sa lucrati.

Produs

Ne dorim ca produsele noastre sa fie pe placul clientilor nostri, insa, daca aveti nevoie sa returnati o comanda va vom ajuta. Trebuie doar sa ne trimiteti un email si va vom transmite toate datele pentru inceperea procedurii de returnare.

Depinde de produs foarte mult. Toate optiunile de produs le gasiti in pagina produsului, cautati optiunea produse personalizate si alegeti in functie de aceasta daca ea exista.

Altele

Ne puteti contacta accesand pagina noastra de contact! Vom fi bucurosi sa va putem asista.

Customer support

Enter your text here

Send a message

Enter your text here